Εδώ αποκτάς και διαχειρίζεσαι εύκολα
το domain, το hosting, το website και το τηλέφωνό σου!

Η σελίδα αυτή είναι αποτέλεσμα αυτόματης ενεργοποίησης και εμφανίζεται επειδή
ακόμα ο χρήστης δεν έχει χρησιμοποιήσει τους name servers που αφορούν στο πακέτο hosting του ή
ακόμα δεν έχει "ανεβάσει" το δικό του υλικό.

Το νέο Σύστημα Διαχείρισης… είναι EASY!

Με την 20ετή εμπειρία μας στη διαχείριση των υπηρεσιών Web Hosting & Domain, καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι εντελώς μοναδικό, πρωτοποριακό και ταυτόχρονα εύκολο στη χρήση… το easy.gr!
Ένα Controlpanel, με το οποίο μπορείς πλέον εύκολα και απλά να διαχειριστείς όλες τις υπηρεσίες και τα δικτυακά προϊόντα που αφορούν στο Domain, το Website, το Hosting και την Τηλεφωνία.
Email hosting, Web hosting, Domain name registration, Free services, VPS, Dedicated Servers, Audio & Video streaming, Managed Wordpress, Antispam, CDN, Dedicated IP hosting, SSL keys, Voip Telephony, όλα κάτω από μία πλατφόρμα.

Με τεχνολογία και φιλοσοφία που αποτέλεσε πρότυπο σχεδιασμού πολλών άλλων καταχωρητών που ακολούθησαν, το easy.gr είναι ένα πραγματικό εργαλείο δουλειάς που κυριολεκτικά σου λύνει τα χέρια, με την ευκολία και τη λειτουργικότητά του.

Η ασφάλεια και η επεκτασιμότητά του easy.gr σε εφαρμογές γραφείου το καθιστούν τον καθημερινό σου συνεργάτη σε κάθε είδους ηλεκτρονική υπηρεσία, που σκοπό έχει να σου απλουστεύσει την «ηλεκτρονική» ζωή, δίνοντάς σου τη σιγουριά της ασφάλειας και της σταθερότητας.

Με δεκάδες νέες υπηρεσίες, αυτόματες λειτουργίες, ταχύτατες διεργασίες, οργανωτικές δομές, κουπόνια κι εκπτώσεις το easy.gr είναι η αγαπημένη «γωνιά» του προσωπικού σου γραφείου!